1

WAT STAAT ER OP 25 APRIL OP HET PROGRAMMA?

 

OpmerKelijk ben je nooit alleen

Wil jij als groeiende onderneemstster opmerkelijkr contacten leggen, inspiratie opdoen en een boeiende avond vol merkbeleving beleven? Wees er dan zeker bij op 25 april! Samen met 200 onderneemsters heten Sofie, Lisa en ik je van harte welkom op een avond waarvan je de impact op je business en op jezelf als onderneemstr nog lang zal voelen.

Programma

18.30 u. Stipte ontvangst met aperitief en hapjes
19.00 u. Verwelkoming
19.10 u. OpmerKelijke speech 
19.35 u. Interview met Heidi Vansevenant van Think-Pink
20.05 u. Magic Match Netwerkmoment 
20.40 u. Pauze met een luxueus buffet van contrastrijke warme gerechtjes
21.15 u. Eerste OpmerKelijk momentje
21.25 u. Interview met Cathérine Moerkerke
21.55 u. Tweede OpmerKelijk momentje
22.15 u. Opening van de OpmerKelijke sweet table
23.15 u. Einde met een OpmerKelijke goodiebag

CollageWOG2016

ONZE OPMERKELIJKE HOOFDGASTEN

CATHERINE MOERKERKE

 

Ze durft ontzettend veel … maar laat ook zien dat ze soms twijfelt.
Ze is jong … maar heeft al zoveel mensenkennis.
Ze heeft een menselijke interviewstijl … maar tegelijk staat ze bekend om haar straffe uitspraken.

Cathérine Moerkerke ontmoette al talrijke kleurrijke, interessante personen, overal ter wereld. Maar de wereld van onderneemsters is voor haar nog nieuw. En daar komt op 25 april verandering in!

Waarom ik ernaar uitkijk om deze OpmerKelijke dame aan het woord te laten? Ze heeft buitengewoon veel daadkracht en durft dingen te benoemen zoals ze zijn, maar altijd op een heel menselijke manier. Aan quotes zoals “Ik heb een hekel aan bloemetjesmotieven en pofmouwtjes” en “Ik doe niet aan onderzoeksjournalistiek” merk je dat er een nieuwe wind waait bij VTM. Of eerder: een Cathérine-storm.

Tijdens Word Opmerkelijk Geïnspireerd leg ik deze talentvolle dame op de rooster. We komen te weten hoe ze zelf met haar contrastrijke persoonlijkheid omgaat. En of zij dit kenmerk een absolute sterkte vindt … of er ook nadelen van ondervindt.

Uiteraard ben ik ook nieuwsgierig naar hoe zij ons als onderneemsters kan inspireren. Wat winnen we erbij als we wat gekker uit de hoek komen dan verwacht? Of kleuren we beter gewoon binnen de lijntjes?

HEIDI VANSEVENANT

 

Pink is helemaal niet hetzelfde als felroze. Totaal niet zelfs.
Want Pink betekent zóveel meer voor zóveel vrouwen.

Heidi Vansevenant zette deze OpmerKelijke kleur in de spotlights met Think-Pink, nadat ze zelf een kankerdiagnose kreeg. Nu bouwt Heidi samen met haar organisatie mee aan de meest positieve preventiecampagnes en zorgt ze voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek. Ze biedt vrouwen die ziek zijn de nodige steun en roze sprankeltjes hoop om dag na dag door te gaan.

In mijn interview met Heidi ga ik op zoek naar de bron van haar moed. Zij heeft haar ziekte omgevormd tot iets positiefs en ondersteunt zo heel wat mensen die hetzelfde doormaken als zij.

Verder zal ik haar vragen hoe ze de twee uitersten ‘ziek zijn’ en ‘(verdergaan met) leven’ met elkaar verzoent. Want laten we eerlijk zijn, dat is allesbehalve vanzelfsprekend.

Voor mij is Heidi hét voorbeeld dat aantoont dat de meest OpmerKelijke initiatieven ontstaan uit de grootste contrasten. Ze brengt ons vast en zeker een inspirerend verhaal.

DURF JIJ ÉCHT OPMERKELIJK TE ZIJN? AARZEL DAN NIET OM JE PLAATS VEILIG TE STELLEN.