7

MAAK KENNIS MET ONZE ANDERE SPONSORS

 

Word OpmerKelijk Geïnspireerd 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door deze OpmerKelijke sponsors.

Tekstueel is een schrijversteam van gedreven taalvirtuozen en copywriters. We zetten je boodschap treffend op papier vanuit je communicatie- en contentstrategie. Dankzij onze tegendraadse aanpak maak je het onderscheid met je concurrenten én overtuig je je potentiële klanten.

Teksten die scoren

De specialiteit van het huis? SEO-copywriting: webteksten die je lezer én de zoekmachines doen watertanden.

Een boek (laten) schrijven
Heb je als ondernemer een bijzonder verhaal te vertellen, maar te weinig tijd om het in een overtuigend boek te gieten? Leen dan een vlotte pen en schakel een ghostwriter van Tekstueel in. Ook wie zelf een boek wil schrijven, maar graag tekstuele begeleiding krijgt, kan bij ons terecht!

Copy mét strategie

Erin vliegen is ons ding. Blind vliegen niet. Daarom werken we graag vanuit een onderbouwd communicatieplan. We bekijken eerst samen met jou de beste communicatiekanalen, de efficiëntste strategie en de boeiendste content. Vervolgens stellen we een communicatieplan met bijbehorende contentplanning voor je op. Dé weg naar meer lezers, meer klanten en meer rendement.

Tekstueel
Research Campus 18/1.01
3500 Hasselt
011 36 40 00
info@tekstueel.be
www.tekstueel.be

Hello lady! Energiek en stralend ondernemen? Graag! Met vrouwelijke kracht, elegantie en helemaal in balans? Fantastisch!

Ik ben Carla Van Dyck, mentor, klankbord en vertrouwenspersoon van onderneemsters die heel wat bordjes tegelijk in de lucht houden. Als #mumpreneur begrijp ik de valkuilen en ken ik het gevoel dat elke dag te kort is. Ik geef mijn energie en vuur aan jou door om hier en nu samen een fantastische start te nemen.

 Imagine… finally discovering someone who truly cares about your success and believes in you!

Ik droom van een wereld met vrouwelijke onderneemsters die vol vertrouwen een positief voorbeeld geven aan anderen. Ik motiveer je om niet alleen voor je gezin, je omgeving en je bedrijf maar ook voor jezelf te zorgen. Zo kan je met jouw passie en vuur anderen inspireren om van deze planeet een wondermooie, gelukkige en welvarende plek te maken.

Your golden sparkle in business and beyond!

Als ambitieuze en gedreven onderneemster zit jij niet te wachten op de zoveelste tip of goede raad voor meer balans en quality time. Als mentor deluxe van gedreven onderneemsters gooi ik alle communicatielijnen open en benoemen we al jouw vraagtekens. In een individueel, vertrouwelijk en inspirerend gesprek ga ik samen met jou op zoek naar jouw ‘golden sparkle’.

Let’s rule the world but first… coffee!

Ik nodig jou uit op een vrijblijvend intakegesprek met een hartverwarmend kopje koffie. Ik beloof je alvast enkele heldere en nieuwe inzichten op weg naar een energiek en positief leven.

Let’s talk!

Enjoy!

Enjoy Vitality
0475 58 20 24
carla@enjoyvitality.be
http://www.enjoyvitality.be

Shopping 1 opende de deuren in augustus 1968 en is het eerste shoppingcenter van België, dat dit jaar haar 50-jarig bestaan viert! Het shoppingcenter ontvangt jaarlijks zo’n 4 miljoen bezoekers, heeft meer dan 75 winkels en een zeer gevarieerd aanbod.

Met 27.000m² herbergen we enkele grote ketens maar ook kleinere merken en lokale ondernemers vinden hun thuis in Shopping 1. We ondersteunen en verwelkomen dan ook graag start-ups en nieuwe initiatieven in onze pop-ups, dé ideale try-out voor een fysieke winkel.

Shopping 1
Rootenstraat 8 bus 1
3600 Genk
089 35 57 34
info.genk@wereldhave.com
www.shopping1.be

Online communicatie is niet meer weg te denken. Wil je je doelpubliek bereiken? Dan is het internet the place to be. Volop bezig met je communicatie, maar toch het gevoel dat je online de nodige ‘verbindingen’ mist om je verhaal voor 100% te kunnen brengen? Dirk Voordeckers, Daisy Jansen en Frederick Lemmens van We aRe Connected ondersteunen jou bij je online communicatie en webdesign zodat jij je daarover geen zorgen moet maken en je voor 100% kan focussen op het allerbelangrijkste: jouw business.

We aRe Connected
Eggestraat 12
3581 Beverlo
0486 49 66 23
info@weareconnected.be
www.weareconnected.be

Thee met een Verhaal verkoopt niet zomaar thee, maar warme thee-momenten met jezelf of om te delen. Onze theemengelingen zijn 100% natuurlijk en vertellen elk hun eigen verhaal. Deze verhalen trekken we ook door in onze degusTHEEr en connecTHEErmomenten tijdens onze unieke afternoon tea (workshop), theedegustaties, ijstheeworkshops… In onze winkels te Aarschot en Oostende, maar ook via onze webshop is de beleving duidelijk voelbaar. Theeliefhebber, horecauitbater of op zoek naar een leuk product voor in jouw winkel? Vind jouw Theeverhaal op www.theemeteenverhaal.eu.

Thee met een Verhaal
Leuvensestraat 8
3200 Aarschot
0499 54 15 54
jess@theemeteenverhaal.eu
www.theemeteenverhaal.eu

Goesting in Gezondheid: lekker én gezond genieten!

Ben jij helemaal into health food?

Neem dan zeker een kijkje op www.goestingingezondheid.be en sluit je aan bij de GIG-community op Facebook, bekijk de online workshops of proef de heerlijke handgemaakte en gezonde granola! ‘Gezond’ was nog nooit zo gemakkelijk en lekker!

Goesting in Gezondheid
Bautschoot 5
9160 Lokeren
0497 53 61 21
lynn@goestingingezondheid.be
www.goestingingezondheid.be

Datalink verbindt je kmo op een slimme manier met de digitale wereld zodat IT voor jouw onderneming een groeiversneller wordt en je computernetwerk, je cloudomgeving, je websites én webapplicaties optimaal ingericht en verbonden zijn. Zo kan jij je focussen op jouw corebusiness, en wij op de onze: jouw IT!

Datalink
Nieuwstraat 72
3590 Diepenbeek
011 96 08 70
info@datalink.be
www.datalink.be

Met Talent4People geven wij persoonlijke en praktische hr-hulp op maat, specifiek gericht op KMO’s. Wij fungeren als externe personeelsdienst en geven antwoord op alle grote en kleine hr-vragen. Ook voor werving & selectie en loonsecretariaat kan je bij ons terecht. We houden steeds rekening met de specifieke eigenheid van jouw KMO en werken proactief.

Talent4People
Genebroekstraat 82
3581 Beverlo
0497 25 53 57
info@talent4people.be
www.talent4people.be

Bij familiebedrijf C-Bright zijn we een partner voor kmo’s en grote bedrijven die zich professioneel en herkenbaar willen profileren via hun totale huisstijl, bedrijfskleding, veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gadgets.

C-Bright
Temsesteenweg 19
1861 Wolvertem
052 30 31 32
info@c-bright.be
www.c-bright.be

UHasselt NIEUW

UHasselt SEE verzorgt voor de UHasselt postgraduaten, expertopleidingen en themareeksen voor professionals en ondernemers. Kenmerkend hierbij is de grote academische insteek met steeds de vertaalslag naar de praktijk. Een van de opleidingen die aangeboden wordt, is ‘SOFIA’, een academisch netwerk-, mentor-, en vormingsprogramma voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden.

UHasselt SEE
Martelarenlaan 42
3500 Hasselt
011 26 86 40
see@uhasselt.be
www.uhasselt.be/SEE

Ingentia

Ingentia Advocaten te Tessenderlo, Uw juridische partner in ondernemingsrecht, contracten en GDPR. Het team van Ingentia staat ook Uw onderneming graag bij in haar groeiproces en bouwt samen met U aan de toekomst.

Ingentia Advocaten
Stationsstraat 24/001
3980 Tessenderlo
013 29 61 24
tinneke@ingentia-advocaten.be
www.ingentia-advocaten.be

 

Vino Salentu

Italiaanse wijnen, gecreëerd door gepassioneerde wijnboeren, tot bij u in het glas brengen is onze drijfveer. Dankzij de kennis en de maandelijkse bezoeken, selecteren wij wijnboeren die met de juiste filosofie wijnen maken. Puur, apart, gedurfd, klassiek, frivool … De juiste wijn op het juiste moment, daar zorgen wij voor!

Vino Salentu
Koolmijnlaan 29
3580 Beringen
0478 43 69 22
info@wijnensalentu.com
www.vinosalentu.be

O Geros-1

In O Geros bieden we jullie een kleine kaart van verfijnde, pure mediterrane gerechten met Griekse accenten. De gerechten uit onze keuken zijn geïnspireerd op de traditionele familiekeuken van mijn mama. Bij O Geros verwelkomen mijn dochter Vallina en ik, Mariane, jullie in een familiale sfeer waar jullie onze creaties gezellig kunnen delen om samen culinair te genieten. Naast een eigen Gin Label (Vallina’s Gin) hebben we ook een verhalen- en receptenboek uitgebracht. Onze Griekse Familiekeuken bij jouw thuis met “De keuken van Yaya”.

O Geros
Vennestraat 1
3600 Genk
089 35 89 35
info@ogeros.be
www.ogeros.be

La Bottega is een fashion hotspot met meer dan 200 merken, die samen een kleurrijke waaier vormen van schoenen, kleding en trendy accessoires voor werkelijk elke modeliefhebber. Extra troeven: persoonlijke styling & beauty service, plus een prachtige bistro.

La Bottega
Paardsdemerstraat 9
3500 Hasselt
011 23 20 33
web@labottega.be
www.labottega.be

Studio EVF-1

Als fotografe van ‘Els Verbakel Fotografie’ zoom ik in op de kwaliteiten van mensen en bedrijven. Mijn sterkte? Je aanvoelen en op je gemak stellen voor de camera. Zo werp ik licht op jouw spontaniteit. Een professionele foto van jezelf zal de waarde van je onderneming doen stijgen!

Studio EVF
Beverststraat 53
3740 Beverst-Bilzen
0472 54 34 23
info@studioevf.be
www.studioevf.be

Proef van Gina De Groote’s magische Positiviteitsformule via de online My CHANGE-methode & -proeverijen.

Ga naar www.myCHANGE.be en je maakt kans om er een te winnen.

My CHANGE is for YOU ♥

Gina De Groote is CHANGE-maker van een blad * boek *  community * house * workshops.

My CHANGE
Diependaalweg 6
3020 Herent
016 29 75 32
gina@mychange.be
www.mychange.be
www.changeatwork.be
www.changethinkpositive.be

Damhert Nutrition, een verankerde KMO in Heusden-Zolder,is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verdeling van functionele voeding. Wij bieden onze klanten een concept en een oplossing aan voor de voedingstendensen van deze tijd.  Laten we het omschrijven als een free-from gamma : glutenvrij, suikervrij, zoutvrij, lactosevrij, maar tevens zijn we ook pionier op de markt in aanbod van vegetarische en veganistische voeding en een breed assortiment aan biologische producten genaamd Biofood.

Onze klanten situeren zich in de retail, foodservice en gezondheidswinkels in de Benelux. Export verloopt naar een 30-tal landen, meer specifiek met ons uniek gamma op basis van Tagatose, dé gezonde suiker!

We werken met een 100-tal medewerkers en we geven ook kansen aan iedereen. Ondernemen met respect voor mens, dier en milieu, maar ook voor de ander(en). Momenteel bieden we werk aan 5 mensen met een mentale beperking. Ook aanbod van stages aan laaggeschoolden heeft bij Damhert een topprioriteit!

Damhert Nutrition
Kapelstraat 154
3550 Heusden-Zolder
011 42 50 39
info@damhert.com
https://www.damhert.be/nl

DURF JIJ ÉCHT OPMERKELIJK TE ZIJN? AARZEL DAN NIET OM JE PLAATS VEILIG TE STELLEN.