3

The Fashion Store is een keten van 8 multimerkenwinkels met modieuze kleding voor dames en heren, jong en oud. De winkels zijn gelegen in Aarschot, Beveren, Lede, Turnhout, Veerle, Waregem en Zottegem, alsook 1 filiaal onder de naam Ziffiks te Balen (Mol).

De uitgebreide collectie van The Fashion Store bestaat uit meer dan 80 dames- en herenmerken. Je vindt er labels zoals Alix, Amania Mo, Atmos Fashion, Antwrp, Brax, Calvin Klein, Catwalk Junkie, Colourful Rebel, Dame Blanche, Esprit, Garcia, Gerry Weber, G-Star, Guess, Jack&Jones, K-Design, Kocca, MAC, Maison Scotch, Mayerline, No Excess, ONLY, ONLY&SONS, Petrol, PME, Pepe Jeans, River Woods, S.Oliver, Senso, Terre Bleue, Selected, Superdry, Tommy Hilfiger, Vero Moda, Vicolo, Vila, en nog veel meer.

Door het grote aanbod aan merken kan je er als klant erg verschillende stijlen ontdekken. Wil je mee zijn met de laatste nieuwe trends? Dan ben je ook aan het juiste adres. Naast de winter- en zomercollecties worden de winkels wekelijks aangevuld met nieuwe collecties die inspelen op de modetrends van het moment.

Heb je een leuke nieuwe outfit gevonden? Als klant kan je bij The Fashion Store met een klantenkaart steeds van 5% klantenkaartkorting genieten. Deze korting ontvang je meteen bij een volgende aankoop.

Mode op maat is een belangrijk begrip binnen The Fashion Store. Zo staan de medewerkers klaar om elke klant vrijblijvend advies te geven en te helpen met de zoektocht naar de juiste outfit. Zit die niet meteen als gegoten? Geen probleem want elk filiaal heeft zijn eigen retouchedienst. Zo kan je enkele dagen later zonder zorgen de op maat gemaakte outfit komen afhalen.

Alle filialen zijn makkelijk bereikbaar en hebben een gratis en ruime parking. De winkels zijn steeds doorlopend open. Zelfs op zondag, met uitzondering van Waregem, kan je er gezellig gaan winkelen.

The Fashion Store
Hulstsestraat 6
2431 Veerle-Laakdal
014 84 05 15
www.thefashionstore.be

DURF JIJ ÉCHT OPMERKELIJK TE ZIJN? AARZEL DAN NIET OM JE PLAATS VEILIG TE STELLEN.